Авионско прскање против комарци

Општина Куманово ги известува граѓаните дека на 5-ти јули, понеделник, во раните утрински часови ќе се изврши авионско прскање против комарци на територија на општина Куманово.

Се известуваат пчеларите да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај на неповолни временски услови, истото се одложува за наредниот ден.

Коментари

коментар(и)