Авионско прскање против комарци

Во раните утрински часови во сабота ќе се изврши авионско прскање против комарци на територијата на општина Куманово.

Се известуваа сите пчелари да превземат соодветни мерки за заштита на пчелите. Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните временски услови, истото се одложува за наредниот ден.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)