Акција за собирање електричен и електронски отпад во Куманово

Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ информира дека во соработка со Општина Куманово организира акција за собирање на електричен и електронски отпад на три локации во Куманово.
Собирањето ќе се одвива на пункови пред пожарна, паркинг пред градскиот базен и пункт поставен во населбата Гоце Делчев, локалитет Кошеви.

Коментари

коментар(и)