Апел за помош на малата Теодосија од Куманово

Теодосија од Куманово се уште нема четири години, а во моментот се бори со тешка болест WILMS тумор.

По онколошки третман и операција, малата Теодосија мора да го продолжи своето лекување во Турција, за што е потребен почетен износ од 50.000 евра.

Да донираме!

Да помогнеме сите заедно малата Теодосија да излезе победник од најтешката борба во животот.

НАМЕНСКА СМЕТКА

210-501733077127

ТЕОДОСИЈА ЛАЗАРЕВСКА

ДЕВИЗНА СМЕТКА

IBAN: МК07210501590833417

SWIFT: TUTNMK22

ANETA LAZAREVSKA

143 470    A1 МАКЕДОНИЈА

 

 

Коментари

коментар(и)