Бездомно куче касна жена од Долно Којнаре

Шеесет и двегодишна кумановка вчера пријавила дека била касната од бездомно куче.

Според МВР,  вчера во 13.30 часот  во кумановската полиција, жителка на селото Долно Којнаре, кумановско, пријавила дека на ул.„Братство единство“ била касната од куче скитник.

Коментари

коментар(и)