Без вода неколку улици во градот поради интервенции на водоводната мрежа

Според ЈП „Водовод“ прекин во водоснабдувањето во текот на денот ќе има на улиците:

ул. „Крсте Мисирков“ бр. 19 и околните објекти

ул. „Тоде Думба“ бр. 8 и околните објекти

ул. „Михајло Пупин“

ул. „Егејска Македонија“ и

м.в. Спомен Костурница

 

Коментари

коментар(и)