Без струја денеска дел од Доброшане и Шупли камен

Без електрична енергија денеска ќе останат неколку локации, информира Регионалниот центар за управување со кризи.

Во период од 08:30 до 14 и 30 часот, струја ќе нема во дел од  Добрашане кон Шупли камен, Орашац, Кантон, Шупли камен – Асвалтна база, Шупли камен – сепарација.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)