Благица Димитровска од „Инклузива“, гостин во „СТАВ“

Куманово ја доби втората сензорна соба наменета за лицата со попреченост. Инвестицијата е дел од проектот „Биди Ин, Биди Инклузивен, Биди Инклудиран“, во кој активно е вклучено Здружението „Инклузива“.

За идните инвестиции во градот, но и земјава, за проектите, но и промени коишто ги реализира и бара ова здружение во „СТАВ“ ќе зборува претседателката, Благица Димитровска.

Гледајте „СТАВ“ на ТВ Плус вечерва во 20 часот!

 

 

 

Коментари

коментар(и)