Благица Димитровска од „Инклузива“ во СТАВ

За првата исплата на стипендии за учениците со попреченост, за туторската поддршка, за новиот проект  „Поддржано вработување“ , но и за поддршката од надлежните министерства, вечерва во СТАВ со претседателката на здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“, Благица Димитровска.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Коментари

коментар(и)