Вечерва во СТАВ – Елена Мишиќ и Благица Димитровска

За повторната можност за стипендирање на ученици со попреченост, за потребните документи за стипендија, рокот за аплицирање, но и за останатите активности на Фондaцијата „Чекор по чекор“ и здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“ во насока на подобрување на пристапноста и инклузивноста во училиштата ќе слушнете вечерва во емисијата СТАВ од Елена Мишиќ, раководител на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ , и Благица Димитровска, претседател на „Инклузива“.

Коментари

коментар(и)