(ВИДЕО)Денс студио „Мак“ со награди од танцовиот натпревар во Нови Сад

Денс студио „Мак“ изминатиот викенд учествуваше на Меѓународен танцов натпревар во Нови Сад.

Членовите на „Мак“ се претставија со девет кореографии со кои освоија први и втори места на натпреварот.

Годинава, денс студиото влезе и во топ пет кореографии од вкупно 300 на меѓународниот натпревар во Србија, информира Мерлин Стојановска, директор на Денс студио „Мак“.

Повеќе информации од изјавите во видеото.

 

Коментари

коментар(и)