(ВИДЕО)Здружението „Медиум Објектив“ најавува штрајк ако не биде исполнето барањето на регионалните и локалните медиуми

Здружението Медиум Објектив најавува штрајк на доколку до 25 април годинава не биде прифатено барањето упатено кон Владата во ноември минатата година. Регионалните и локалните медиуми бараат од надлежните ослободување на 50 проценти од плаќање за надоместок за дозволата за 2022 година.

 

Коментари

коментар(и)