(ВИДЕО)Станарите од „Октомвриска“ утре на средба со надлежните

Станарите на Октомвриска револуција остануваат на ставот дека се против воведување зона Б, пред нивните станбени единици. Тие се сретнаа со претставници на Советот и јавното претпријатие Куманово паркинг, по што беше договорено утре да се одржи состанок во општината. Тие предлагаат зона Б да се воведе во други делови на градот, а потоа и на Октомвриска револуција. Дел од кумановци имаат и забелешки за функционирањето на паркинг службата.

 

Коментари

коментар(и)