( ВИДЕО) Алексовска: Градинка не може редуцирано да користи гас

Директорката на детската градинка „Ангел Шајче“, Марина Алексовска, во врска со откажувањето на затоплување со гас во два објекта, вели дека така одлучиле откако од претходниот директор на ЈП „Куманово- гас “ добиле информација дека не само што цената на гасот е многу зголемена,  туку и дека имаат ограничена количина на гас.

Повеќе од изјавата на Алексовска.

 

Коментари

коментар(и)