ВИДЕО: Безбеден град-преку соработка на полицијата и граѓаните

Само преку заедничка соработка на граѓаните и полицијата, ќе се придонесе за безбедно и мирно општество, е пораката којашто ја пратија жителите на помалата општина од североистокот, Кратово, кои имаа можност одблизу да се запознаат со работата, но и опремата којашто секојдневно ја користат полициските припадници.

Коментари

коментар(и)