ВИДЕО: Бесплатен јавен превоз и во октомври

Бесплатниот линиски превоз во Куманово ќе продолжи до крајот на октомври годинава, одлучија советниците на вчерашната седница.

Од Секторот за комунални работи информираат дека дневно линискиот превоз го користат од 10 до 13 илјади граѓани.

За оваа субвенција општината одвои околу пет милиони денари.

Коментари

коментар(и)