ВИДЕО: Богата програма на годишниот концерт најавува „Српски вез“

Богата културно уметничка програма, со настапи на културно уметнички друштва од земјава и Србија, најавува КУД „Српски вез“, за годишниот концерт кој ќе се одржи во сабота во Центарот за култура со почеток во 19 часот. Многу повеќе детали за овој настан од изјавата на претседателот, Далибор Китановиќ.

Коментари

коментар(и)