ВИДЕО: Богоев на увид на инфраструктурните зафати на ГП Табановце

Увид во инфраструктурните зафати на граничниот премин Табановце изврши новоназначениот директор на Царинската управа, Стефан Богоев. Целта е да се забрза протокот на возила, стоки и патници и да се олесни трговијата во регионот.

Коментари

коментар(и)