(ВИДЕО) Бочварски: Искрин мост на крајот на месецов ќе биде пуштен за сообраќај под времен режим

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски очекува дека до крајот на месецов, Искрин мост ќе биде пуштен за сообраќај под времен режим, а реконструкцијата ќе продолжи. Повеќе од изјава на Бочварски.

Коментари

коментар(и)