ВИДЕО: Бројни објекти се уште заглавени во стечајни постапки

Со години се запуштени објекти на поранешни хотели, кафеани, продавници. Местата на кои во минатото поминувале бројни граѓани, се оставени да пропаѓаат иако се во центарот на градот. Повеќето од објектите се заглавени во стечајни постапки.

Коментари

коментар(и)