ВИДЕО: Вкупно 200 сообраќајни незгоди за шест месеци

Во првите шест месеци од годината на територијата на Општина Куманово се случиле вкупно 200 сообраќајни незгоди. Покажа извештајот на Полициската станица од Општа надлежност Куманово кој беше презентиран на седница на Советот на Општина Куманово.

Состојбата во однос на патниот сообраќај, како што посочи заменик командирот Суад Ајдари, е релативно стабилна.

 

Коментари

коментар(и)