ВИДЕО: Во СТАВ гостува Ивана Стојчевска од МултиКулти

-Кои се потребите на младите во Куманово, што нуди младинскиот центар MultiКулти, колку е посетен и како ќе функционира во наредните пет години, се дел од темите на кои што утревечер во емисијата СТАВ разговараме со Ивана Стојчевска, сертифициран работник со млади.

Емисијата започнува во 20 часот.

Коментари

коментар(и)