ВИДЕО: Граѓаните треба да знаат кому се плаќа закупнина за Комитет, вели советничката Младеновска

Граѓаните имаат право да знаат кому и дали се плаќа закупнина за изнајмување на просториите и објектите во поранешен Комитет, истакна при гостувањето во емисијата СТАВ, советничката од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Валентина Младеновска. Советничката која прашањето со сопственоста и владението на Комитет го иницираше и на седница на Советот на Општина Куманово појасни дека загубите коишто ги регистрира општината, односно кумановци се големи.

Коментари

коментар(и)