ВИДЕО: „Граѓански дијалози за односи меѓу заедниците“ настан на ЦИВИЛ

„Граѓански дијалози за односи меѓу заедниците, предизвици и решенија“ е насловен настанот кој денеска го организираше Центарот за слобода ЦИВИЛ со поддршка на градоначалникот на Општина Куманово. Настанот е во рамки на проектот Заедно за подобра иднина. Пред присутните се обратија градоначалникот и раководителот на ЦИВИЛ.

Повеќе на оваа тема од изјавите по 18 часот!

 

Коментари

коментар(и)