ВИДЕО: ГФК Куманово организираше хуманитарен натпревар

Хуманитерен натпревар за поддршка на малите кумановчиња Ана и Теодосија организираше градскиот фудбалски клуб Куманово. Пред кумановци настапија сениорите и младинците. Организаторите изразија благодарност до сите присутни.

Коментари

коментар(и)