ВИДЕО: Десетмина ќе го дооформуваат образованието во „Киро Бурназ“

Има интерес за дооформување на образованието во државното средно училиште „Киро Бурназ“. На последниот конкурс објавен од Агенцијата за вработување во рамките на проектот „Втора шанса“, десет лица се пријавиле за доквалификација или преквалификација на своето образование во Регионалниот центар за стручно образование и обука.

Коментари

коментар(и)