ВИДЕО: Димитриевски: Едни од поголемите прекршители во сообраќајот се претставници на државна и јавна администрација

„Едни од поголемите прекршители во сообраќајот по однос на узурпација на обезбедените паркинг места се всушност претставници од државна и јавна администрација, вклучувајќи тука и голем број луѓе од Министерството за внатрешни работи“, рече денеска градоначалникот Максим Димитриевски, одговорајќи на новинарско прашање поврзано со пајак службата.

Коментари

коментар(и)