ВИДЕО: Елена Доцевска Божиновска ја доби правдата во Стразбур

Елена Доцевска Божиновска ја доби правдата во Стразбур. Европскиот суд за човекови права пресуди дека и биле прекршени правата при постапката за одредување притвор за 27-ми април, но и за време на целиот процес.

Коментари

коментар(и)