(ВИДЕО) „Жените и фотографијата“ утревечер во центарот за култура

Во организација на фото клубот „Куманово“ утревечер со почеток во 19.30 часот, во центарот за култура ќе биде отворена традиционалната изложба „Жените и фотографијата“.

Годинава, учесничките имаа можност да изберат дали ќе работат на слободна тема или на темата- жена.

Изложбата ќе биде поставена до 23 март, годинава.

Повеќе во видеото.

Коментари

коментар(и)