ВИДЕО: Женското претприемништво ги урива стереотипите

Женското претприемништво не е само тренд, туку револуција што ги урива стереотипите, смета Сандрина Арсовска – Јовановски, претставник на Националната платформа за женско претприемништво и Амбасадор на млади девојки и жени.

Како дојде до нејзината прва бизнис идеја, но и кое прашање треба да си го постават младите,  ќе слушнете од дипломираниот економист, наставник и жена претприемач, Арсовска – Јовановски.

Коментари

коментар(и)