ВИДЕО: Завршија саемите „Органска трпеза“ и „Агро Мак“

Завршија тридневните саеми  „Органска трпеза“ и „Агро Мак“  кои ги организираше здружението „Живот“ од  Куманово. Учествуваа излагачи од Македонија, соседните држави, но и Унгарија, Словачка, Црна Гора, Турција. Организаторите задоволни од посетеноста на саемите.

Коментари

коментар(и)