ВИДЕО: Заврши детскиот ликовен камп „АСНОМ“

Над 30 ученици годинава учествуваа на тринаесетиот по ред детски ликовен камп АСНОМ, кој традиционално се одржува под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово. Освен ученици од основни училишта, учествуваа и лица од Центарот за попреченост Порака наша и Дневниот центар за лица со попреченост. На учесниците и нивните ментори на свечен настан кој се одржа во ресторан Грација, им беа доделени благодарници. Од фондацијата за култура и спорт и советот задоволни од реализираното.

Коментари

коментар(и)