ВИДЕО: Заврши повикот за пријава за помош на стари и лица со попреченост

Заврши повикот за пријава за помош и поддршка на стари и лица со попреченост во домашни услови, објавен од  регионалниот центар „ Порака наша“  кој го спроведува проектот на терен во Општина Куманово последните дванаесет месеци.

Коментари

коментар(и)