ВИДЕО: Заврши турнирот во мал фудбал „Видовден 2022“

На терените на Соколана вчеравечер се одигра финалето на турнирот во мал фудбал „Видовден 2022“.

Најдобри резултати постигна екипата на Градска пивница.

Дваесеттиот турнир „Видовден“  е во организација на Српската заедница во Македонија, регионална организација Куманово, поддржан од Општинскиот Сојуз на спортови во Куманово.

Коментари

коментар(и)