ВИДЕО: Закроено лозјето во ДСУ- РЦСОО „Киро Бурназ“

Со симболично закројување на лозјето, Државното средно училиште -Регионален центар за стручно образование и обука „Киро Бурназ“ денеска го одбележа празникот Свети Трифун. Манифестацијата има за цел да ја негува традицијата и да ги поттикне младите да се насочат кон изучување на земјоделската струка.

Коментари

коментар(и)