(ВИДЕО) Започнаа уписите во средните училишта

Полуматурантите денеска почнаа да ги поднесуваат пријавите за запишување во средните училишта. Согласно Конкурсот објавен од МОН, во средните училишта во Куманово во новата учебна година можат да се запишат вкупно 2.129 ученици.

Коментари

коментар(и)