ВИДЕО: Започна електронското пријавување за упис во средно образование

Од утрово започна електронското пријавување за упис во средно образование.

Училиштата имаат обезбедено тимови од наставници кои што им помагаат на учениците кои имаат одредени проблеми при аплицирањето.

Е-аплицирањето ќе трае и утре заклучно со 15 часот.

Полуматурантите потребната документација во училиштата ќе ја доставуваат на 22 јуни од 12 до 19 часот и на 23 јуни од 7 до 19 часот.

Видеото по вестите во 18 часот.

Коментари

коментар(и)