(ВИДЕО) Започна реконструкцијата на ДСУ „Киро Бурназ“

Започна реконструкцијата на државното средно училиште „Киро Бурназ“. Проектот за целосна реконструкција на Регионалниот центар за стручно образование чини околу три милиони евра, финансиран од министерството за образование и наука. Санацијата на главната зграда на училиштето ќе отпочне напролет, односно во мај месец, информира директорката Весна Трајковска.

Повеќе во видеото.

 

Коментари

коментар(и)