(ВИДЕО) Затворениот базен ќе почне со работа по празниците

Извршени се сите корекции и поправки на затворениот базен и се очекува по празниците и со затоплување на времето да почне да работи, рече директорот на јавното претпријатие „Чистота и зеленило“, Даниел Стојчевски одговарајќи на советничко прашање.

Во мај ќе се вршат поправки и на отворениот базен и веројатно во јуни ќе почне да функционира, додава Стојчевски.

 

Коментари

коментар(и)