ВИДЕО: За мостот на Пчиња ќе се чекаат европски пари

Ќе се чека помош од Европската унија за да се реконструира мостот на Пчиња. Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски појасни дека општината нема пари за ваква инвестиција, а државата вели не покажува интерес за помош, иако била ветена од тогашниот министер. Предупредување за внимателност при поминувањето на мостот издаде ЦУК, а пчињани бараат итна интервенција.

Коментари

коментар(и)