ВИДЕО: „За наше Куманово“ го одбележа Светскиот ден на крводарителството

Со крводарителска акција, здружението „За наше Куманово“ денеска го одбележа Светскиот ден на крводарителството, 14-ти јуни.

Акцијата е во соработка со Институтот за трансфузиона медицина Скопје и општинската организација на Црвениот крст Куманово.

За денешната активност говореше Ненад Стојановски од здружението „За наше Куманово“.

Коментари

коментар(и)