ВИДЕО: „За наше Куманово“ организира крводарителска

Здружението „За наше Куманово“ организира крводарителска акција, која ќе се одржи во среда во просториите на поранешен Комитет. Акција која е под мотото „Дарувај крв, спаси живот“ ќе започне во 10, а ќе трае до 16 часот. Повеќе од изјавата по 18 часот!

Коментари

коментар(и)