ВИДЕО: Зголемени приходите на ЈП „Куманово паркинг“

Јавното претпријатие „Куманово паркинг“ изминатите осум месеци работи со зголемени приходи споредбено со истиот период лани, информираше на денешната седница директорот Сашо Петрушевски, одговарајќи на советничко прашање.

„За да напредува претпријатието, неопходни се стручни лица кои што сега ги изнајмуваме, правник, економист…“, рече Петрушевски.

Коментари

коментар(и)