ВИДЕО: Изложба „Допирање души“ на Биљана Јовчевска

„Допирање души“ е насловот на изложбата на слики на авторката Биљана Јовчевска, која се отвори викендов во Уметничката галерија. Станува збор за збирка од 30-ина слики. Истите се со мотиви на природа, работени на акрил на платно. За делата на Јовчевска пред кумановци зборуваше академскиот уметник, Александар Стефановски.

Коментари

коментар(и)