ВИДЕО: Изложба „Моето село низ објектив“

„Моето село низ објектив“ е насловот на проектот кој изминатиов период го реализираше Здружението коло на српските сестри. Во истиот учествуваа ученици од пет основно училишта од руралните подрачја. Тие имаа можност преку фотографија да ја доловат нивната средина, убавините и да ја презентираат пред учениците од урбаните подрачја.

Коментари

коментар(и)