(ВИДЕО) Изменет сообраќај на неколку краци

Изменет е режимот на сообраќај на дел од улицата  „Димитар Влахов“,„Ленинова“ и крак од „Октомвриска Револуција“. Одлуката ја донесе Советот на општина Куманово. Советникот Благојче Јакимовиќ, кој го покрена ова прашање, се надева дека на овој начин ќе се намали сообраќајниот метеж во централното подрачје.

 

Коментари

коментар(и)