ВИДЕО: Интервју со Рикардо Сали, претседател на ЦДУ

Нова партија на политичката сцена во Македонија. Централна демократска унија во иднина ќе се залага за подобар живот на ромската заедница.

На оваа тема во Дневникот разговараме со претседателот на ЦДУ, Рикардо Сали.

Коментари

коментар(и)