(ВИДЕО) Кумановски средношколци со групна маска на струмичкиот карневал

Гимназијалци и ученици од „Перо Наков“ годинава, по пауза од две години заради ковод пандемијата,  се претставија на струмичкиот карневал со групна маска „Ролер костер“, поддржани од општина Куманово.

Повеќе од десет години општина Куманово преку училиштата е дел од традиционалниот карневал во Струмица „Тримери“.

Повеќе во прилогот.

Коментари

коментар(и)