ВИДЕО: Кумановци оценуваат дека клубот нема да ги подобри односите

Според градоначалникот, Максим Димитриевски, Куманово е отворен град за сите, но не и за клубови кои имаат за цел да не навредуваат и негираат. И граѓаните се со став дека отворањето на ваков клуб нема да придонесе за добрососедските односи.

Коментари

коментар(и)