ВИДЕО: „Ла плаза“ мол ја збогати понудата

Ла плаза мол ја збогати понудата. Викендов беа отворени три угостителски објекти во првиот трговски центар во Куманово. Молот Ла плаза започна со работа на 15-ти јуни годинава. Инвеститор е компанијата Лико проект. За новите содржини во Ла плаза мол повеќе детали од изјавите на сопственикот Нуждет Рамадани и градоначалникот Максим Димитриевски.

Коментари

коментар(и)